De aangeboden diensten

Webbito biedt haar klanten een groot aantal diensten.

Websites
Web Design
Web Marketing

Webbito biedt ook de optimalisatie van een website al bestaat op het web. Hier zijn fundamentele stappen die moeten worden gemaakt om onze site te optimaliseren.

SEO en SEM

Voor SEO (Search Engine Optimization): een reeks activiteiten die bedoeld zijn om het volume van het verkeer dat een site ontvangt van zoekmachines te verhogen.

Voor SEM (Search Engine Marketing) is de som van de methoden om de kanalen van de zoekmachines gebruiken om marketing doelstellingen te verwezenlijken.

Webbito, dankzij partnerships met grote spelers, biedt haar klanten met een hoge kwaliteit en professionele oplossingen gebaseerd op een grondige en belangrijke leerervaringen op internationaal niveau.

Validatie van de code volgens de normen

Ter verhoging van het volume van verkeer naar een website van zoekmachines en hebben behoefte aan een site die is opgesteld met behulp van een standaard HTML (of geldig is.) Webb in staat is om de code, ook als de site is gemaakt door anderen te valideren.

Activering, META-TAG optimalisatie en controle

De meta-tags (titel, trefwoord, enz.) zijn metadata in de HTML-code wordt gebruikt om informatie te verstrekken aan gebruikers en / of zoekmachines op het web. Webbito is in staat om de meta tags te beheren voor een goede indexering van websites en pagina's op verschillende zoekmachines te vergemakkelijken.

Websites

Websites
  • Maak websites
  • Restyling
  • Edit Website
  • Content management